A gyermek születése nem csak az anya ügye: oszd meg a történeted!

Biztosítson legalább 30 szabadnapot a családbarát magyar kormány is az újszülött gyermek után! Legyen Magyarország valóban Európa élvonalában az apanapokat illetően! – ezt kérjük immár sok ezren a kormánytól. Oszd meg velünk a történetedet!

Több ezren írták alá eddig a petíciónkat, és egyre több szervezet csatlakozik hozzánk annak érdekében, hogy a kormány mielőbb bevezesse Magyarországon is az újszülöttek után járó, harminc napos apanapokat.

Természetesen nagyon szeretnénk, ha minél többen megosztanátok a petíció hírét, mert minél többen írjuk alá, annál nagyobb az esélyünk arra, hogy eredményt érjünk el. Most viszont arra kérünk benneteket, a támogatókat, hogy

osszátok meg történeteteket: miért lett volna jó, ha tovább együtt maradhatott volna a család az újszülött születése utáni hetekben? Miért lett volna jó neked otthon maradni tovább az újszülöttel és a feleségeddel?

Történeteiteket itt fogjuk közreadni, így olyan nevet adjatok meg, aminek közléséhez hozzájárultok. A történetekért fizetni ugyan nem tudunk – de egy apanapos kitűzőt szívesen eljuttatunk hozzátok, ha szeretnétek ilyet.

Megírnád a véleményed?

Ha igen, az alábbi űrlapba írd bele a mondandódat, a történeteteket, azt, hogy miért lenne fontos, avagy miért lett volna fontos, hogy apa legalább 30 napig otthon lehessen.